Kakor passar fint med havredryck, även den digitala sorten. Är det ok med dig att vi använder kakor på den här sidan? Vadå kakor?

Skolklassikern – Hoppa över kossan

Skolklassikern

Skolklassikern är en hälsoutmaning för elever i årsurs F-6. Med inspirationen från ”En Svensk Klassiker” ska klassen tillsammans - och på hemmaplan - cykla, åka skidor (eller gå stavgång om snö saknas), simma och springa motsvarande sträckor. Dessutom ska fyra energiutmaningar checkas av inom tävlingsperioden.

Hoppa över kossan” - vår energiutmaning

Skolklassikern står för mycket av det som vi på Oatly tycker är viktigt. Vi brinner för att göra det enkelt för människor att äta och dricka så att de mår bra och orkar röra på sig – utan att behöva oroa sig för att slita på planetens resurser. Och det är precis detta vår energiutmaning handlar om. I spelet ”Hoppa över kossan” måste eleverna nämligen hoppa själva för att styra sitt spelmonster förbi kossorna. Ju fler hopp, desto mer poäng kan samlas in till klassen. Men det är inte bara ett roligt spel, utan också en hint om att det vi äter och dricker påverkar vårt klimat.

Läs mer om Skolklassikern och Oatlys energiutmaning här.

Prata med oss om havre, skolmat och klimat!

Matilda Salkert
Foodservice Account Manager
+46 (0)730 71 27 89

Julia Miller
Foodservice Account Manager
+46 (0)72 187 00 87

Sara Westerlin
Business Development Manager OOH
+46 (0)765 01 48 37

Find out more about our products and other oatastic stuff at our consumer site: