Kakor passar fint med havredryck, även den digitala sorten. Är det ok med dig att vi använder kakor på den här sidan? Vadå kakor?

ofs oat academy aktivitet 688x384 21

ska vi träffas och koka ihop något gott tillsammans?

Oat Academy vänder sig till måltidschefer, kockar, lärare, elever och alla andra som gillar god skolmat. Eftersom vi på Oatly tänker en hel del på havre, och på hur havre skulle kunna göra skolmaten bättre (både för barnen och planeten) så tänkte vi att det skulle vara smart att byta lite idéer med de som tänker på skolmat minst lika mycket som vi tänker på havre.

Sagt och gjort. 

Oat Academy är en workshop där vi pratar hållbara skolmåltider med fokus på klimat och hälsa. Och lagar mat såklart! Hittills har omkring 70 workshops i 50 olika kommuner resulterat i att cirka 1400 skolkockar och måltidschefer fått svart bälte i havrekunskap. Och listan över deltagare blir hela tiden längre och längre. 

Jobbar du på en arbetsplats eller i en organisation utanför skolvärlden, som vill bli mer hållbar och tycker att det här låter intressant? Oat Acadamy passar kanske er också!

Såhär går det till: 

Oatly står för alla råvaror. Deltagande skola /kommun lånar ut sitt skolkök. Lämpligt antal deltagare: ca 20. Räkna med en halvdag i tid.

Vill du veta mer eller boka direkt?

Vill du veta mer eller boka direkt?
Skicka ett mail till
malina.andersson.lee@oatly.com
eller ring 0768-40 22 33.

Kompletterande material/info:

splash malina
ofs oat academy logo b 328

Vill du veta mer eller boka direkt?
Skicka ett mail till
malina.andersson.lee@oatly.com
eller ring 0768-40 22 33.

Find out more about our products and other oatastic stuff at our consumer site: