Kakor passar fint med havredryck, även den digitala sorten. Är det ok med dig att vi använder kakor på den här sidan? Vadå kakor?

food service arets klimatkok 20202

Anmäl ER till årets klimatkök 2021!


Varje dag serveras omkring 1,3 miljoner skolluncher. En del av dem i er skolrestaurang. Det häftiga med att det är så stora volymer är att det betyder att det går att göra stor skillnad. Och det är också här som Årets Klimatkök kommer in i bilden. Syftet med tävlingen är att lyfta fram skolkök som aktivt jobbar med en omställning till mer hållbara och växtbaserade måltider, men också att inspirera fler till att börja tänka i samma banor. För ju fler som deltar, desto större vinst för klimatet.

Anmäl er till Årets Klimatkök 2021 här!

oatly whiteguide 2021

Om White Guide Junior
White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer HELHETEN. Juryn har bedömt smak och näring, men också måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete, engagemang från rektorn, kommunala satsningar, hållbarhet och andra parametrar som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna. Totalt är drygt 250 förskolor, skolor och seniorboenden testade under det senaste året.

Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vi premierar helhetstänk och samarbete kring de offentliga måltiderna och delar därför ut pris i totalt 13 kategorier. Stort tack till våra partners Findus, Generation Pep, HKScan, KRAV, Menigo, Midsona, Oatly, Rational, Skånemejerier, Sodexo, Unilever och WWF Världsnaturfonden

whiteguidejunior.com

 

Find out more about our products and other oatastic stuff at our consumer site: